IRODAI PATKÁNYOK

Heló, Patkány vagyok. A legrosszabb fajta, Irodai. Ez a blog arról szól, milyen bizarr dolgok is történhetnek egy átlagos munkanapon az irodában. 2005 óta a saját szórakozásunkért.

Linkblog

LEVROV

Megint szar napod volt az irodában? Van egy jó sztorid? Írd meg nekünk!

HTML

Let's make things betör

2007.06.18. 10:14 Király Rák

Nabasszameg, mi történt ma.. Jövök dolgozni, anyázok a forgalom miatt, késében vagyok, szóval szokásos. Megérkezem, és mit látok? Kint van a rendőrség az irodánál, a bejárati ajtó betörve, mindenki kint cigizik idegesen, hogy mi van már.

Persze, betörtek hozzánk, de semmit nem vittek el. A kamerák szerint egy merevrészeg tinipár vasárnap hajnali háromkor bezúzta a bejáratot, benyomultak az egyik nagyfőnök irodájába (Henrikébe), megdézsmálták a szekrényben rejtegetett, Amerikából rendelt kurvadrága viszkit, majd kúrtak egy ordas nagyot az asztalon. Ezután elaludtak a bőrfotelben, és vasárnap délben távoztak, miután a srác összehányta a szőnyeget.

Amúgy a vicc, hogy a kölkök a heves aktus közben összetörtek egy lcd-monitort, egy márvány levélnehezéket és persze a szőnyeget is cserélni kell. Ezek viszont összesen nem kerülnek annyiba, mint a viszki. 

Mocskos nagy mázlijuk volt, mert a riasztó most sem szólalt meg, csak ma vették észre a betörést a portások, amikor jöttek dolgozni. Érdekes riasztónk van amúgy. Egyszer full kirámolták az egész kócerájt, elvittek drága projektorokat, meg számítógépeket, és még csak meg sem szólalt az a szar. Az egyik kutyát sétáltató járókelő hívta ki a rendőröket, akinek feltűnt, hogy pakolják ki a helyet hajnalban. Máskor meg csak úgy beindult magától, szintén egy hétvégén hajnalban, amikor senki sem volt ott. Villogtak a lámpák, sípolt az egész, minden környékbeli kutya ugatni kezdett, majd elhallgatott a rendszer kb. egy óra múlva.

Most ezt így végiggondolva, kicsit félve szállok be a liftbe ezentúl. A múltkor láttam a filmplusszon egy ilyen ultragagyi filmet, amelyben az iroda rendszere levadássza a dolgozókat. Na ott pont az volt az első jel, hogy tönkrement a riasztó. Ezek aggasztó dolgok, bár Patkány szerint simán legyőznénk a rendszert hasonló helyzetben. Egyszerűen csak le kéne baszni az automatát és kész. Csodálkozom, hogy ez az ötlet még nem jutott a rendezők eszébe, bár igaz, úgy sokkal rövidebb lenne a film.

10 komment

Címkék: technika análisbehatolás iroda betörés

A bejegyzés trackback címe:

https://officespace.blog.hu/api/trackback/id/tr5699413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.06.21. 12:17:50

Rák barátom, ez a poszt rettenetes gyenge. "Kúrtak egy ordas nagyot az asztalon" - OK, de hát ha így van, hol a biztonsági kamera felvétele belinkelve? Attól nem hiszem, hogy tartani kellene, hogy a betörők személyiségi jogi pert indítanának, az mégis a pofátlanság teteje volna...

Irodai Patkany · http://officespace.blog.hu 2007.06.21. 14:23:57

Ezt nekünk is csak mesélték. Konkrétan az új portaszolgos, mert a régieket kirakták, érthető okokból. Én megmondom őszintén, észre se vettem semmit, mondjuk csak másnap mentem be az igaz. Az egyik régi portás amúgy rendszeresen beengedett kurvákat is klotyóra, nem egyszer panaszkodtak a lyányok, hogy ordenáré ribancok mosdanak a csapoknál. Gondolom heti egyszer kapott egy ingyen szopást a fülkében, vagy megvolt a maguk egyessége.
A riasztós dolog, meg szintén egy vicc. Többször is berasztott az már random, elvben ilyenkor rögtön megy a jelzés a zsaruknak. Persze egyszer se jöttek ki, pedig már ott üvöltözött vmelyik seggnyaller kisfőnök fél órát a kapuban, hogy ebből mekkora balhé lesz, meg jegyzőkönyv. Persze lófasz se lett.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.06.21. 21:23:28

Megmondom én, mitől riaszt be (autóriasztók is sokszor megteszik). Ha mentő, rendőr, tűzoltó autóból rádiózik a közelben (less 50 meters), akkor egyes riasztók beindulnak.

kkk 2007.06.22. 14:37:09

a biztosíték leverése nem megoldás, akkuról mennek ezek ha nincs hálózati táp, és egyből elkezd visítani.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.06.22. 15:12:43

Matyi bá, a karbantartó szerint az akku évek óta ott rohad a kamrában.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.06.22. 15:14:57

Amúgy megmutatnánk a videót, de egyrészt kínosan ügyelünk arra, hogy egy átlagos IQ-val megáldott, netfüggő asszisztens ne jelentse a blogot a főnököknek, másrészt nincs birtokunkban. Harmadrészt, ha lenne, akkor is Patkány gimnazista kora óta tervezett pornósite-ján lenne a prömier, jópénzért. :)

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.06.22. 15:28:39

Duma, duma, duma, Rák barátom, máshol fényezitek magatokat döglött galambbal tetőről le, hogy milyen bátor meg poén, ezt meg nem meritek:)... A netfüggő asszisztens már rég rájöhetett, ha akart, a szövegből is. Vagy rakd fel a KIrályRákra, ott is szoktam nézegetni, hehehe.

Amúgy nagyon jó kis blog ez is, én Athina linkelése alapján néztem meg - annak a csajszinak van ízlése.:)

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.06.22. 17:04:29

Na majd keresek valami hasonló témát hétvégére :)

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.06.22. 17:23:25

Azért mondom! A közönség a legnagyobb úr, tessék kielégíteni! Ja, bocs: az igényeit! Ja, bocs: az esztétikai igényeit:):):):)
süti beállítások módosítása