IRODAI PATKÁNYOK

Heló, Patkány vagyok. A legrosszabb fajta, Irodai. Ez a blog arról szól, milyen bizarr dolgok is történhetnek egy átlagos munkanapon az irodában. 2005 óta a saját szórakozásunkért.

Linkblog

LEVROV

Megint szar napod volt az irodában? Van egy jó sztorid? Írd meg nekünk!

HTML

Uborka

2011.07.26. 09:07 Whiskey on a Sunday

 

Két napja azon gondolkozunk Patkánnyal, hogy milyen idő van, a Moszkva párhuzam most nem ül, ott izzad a kis orosz lánykák izmos feneke a 35 fokban, talán olyan idő van most, mint Reykjavíkban, bár nem tudom, sosem voltam még ott. Valahogy olyannak képzelem, hogy mindig vulkáni hamu gomolyog a fekete égen, és állandóan esik az eső. Pont, mint Mordor. Vagy Budapest.

Nemrég jártam Moszkvában és tényleg az a helyzet, hogy minden 35 alatti lánynak-nőnek - függetlenül attól, hogy egyébként hogy néznek ki - izmos, feszes feneke és csinos lába van, valószínűleg azért, mert sokat kell lépcsőzni átszálláskor a metrón. Nálunk is lehetne néhány ilyen metró.

Az irodában lófasz se történik, múlt héten megnéztük az It's always sunny in Philadelphia első 5 évadát, már egy kicsit azt is unjuk, Patkány nemsokára megy Németországba megint. (Mostanában egyre inkább megkapja az ,,És tényleg diktatúra épül nálatok?"-kérdést, ő meg persze eljátssza az áldozatot, előbb-utóbb kapni fog a kinti cégnél egy munkalehetőséget, ha elég sokat mondogatja, hogy ,,Hát az elején még csak nagyon kevesen érzik, de ezt ti tudjátok a legjobban."-szövegeit és egy kellően nagy fejesben ébreszt bűntudatot.)

Napjaink unalmas trollkodással telnek. Ezt múlt héten küldtük ki a staff_all listára a belső kommunikációs asszisztens gépéről (aki ugyan magán hordozza a multinál, nőként érvényesülés elég sok jegyét, például két vezetékneve van, kötőjellel elválasztva, az egyik egzotikus, a másik átlagos, vágjátok, ez a tipikus Horváth-Krigstorme Orsolya, viszont ennek ellenére egész jó fej):

Új Zöld Policy az Initechnél

Tisztelt Kollégák,

Mint arról bizonyára értesültetek és ahogy erről a folyosókon is egyre több szó esik, az Initech Global 2011. augusztus 1-től új zöldpolitikát vezet be, tekintettel a gazdasági világválság hatásaira és az épülő Új Intergalatikus Világrendre.

Vezető közgazdászok elemzései egybemutatóan azt hangsúlyozzák, hogy dél-európai országok gazdasági helyzete, továbbá az Egyesült Államok várható fizetésképtelensége úgynevezett W-alakú válságot eredményez majd, amelyből az egyetlen kiút a fogyasztás mesterséges növelése. Az Initech Global - összhangban a vállalati társadalmi felelősségvállalási elveivel - sikeres, a válság ellenére profitját növelni tudó cégcsoportként elkötelezett a gazdaság újbóli beindítása mellett. Azonban ez csak a Ti segítségetekkel valósulhat meg.

Ehhez az alábbi intézkedések kerülnek bevezetésre 2011. augusztus 1-től:

  • A papíripar fellendítése érdekében ezentúl szigorúan az egy, osztatlan oldalas nyomtatást használjuk a hálózati nyomtatókon. 
  • Mielőtt egy emailt nem nyomtattok ki, gondoljatok a gazdaság iránti felelősségetekre. Tegyük fel magunkban a kérdést, ,,Tényleg annyira jól áll már a gazdaság, hogy nem kell kinyomtatnom ezt az emailt?" Ezt a tudatosságot a céges belső és külső levelezésben is kommunikáljuk, az alábbi ábra használatával: 
  • A nehéz helyzetben lévő telekommunikációs ipart Magyarországon még szektorális adó is sújtja, ezért különösen a magyar munkatársakat kérjük arra, hogy telefonáljanak sokat. Emlékezzünk arra, hogy globális telekommunikációs partnerünk, a P-mobil mennyit tett azért, hogy gördülékenyen tudjuk kezelni a 21. század telekommunikációs kihívásait.
  • A növekvő benzinárak miatt csökkenő kereslet ellensúlyozására tankoljunk minél több benzint a céges benzinkártyákkal.
  • Általánosságban törekedjünk arra, hogy minél több erőforrást használjunk az egyes projektekhez kapcsolódó feladatok teljesítése során.
 
Ne feledjük cégünk CSR-jelmondatát: Initech - We are to make a change!

 

7 komment

Címkék: mindennapok fityma uborkaszezon galamb pinák a meggazdagodás útja

A bejegyzés trackback címe:

https://officespace.blog.hu/api/trackback/id/tr673099782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2011.07.26. 10:23:30

Sok év elteltével, nemrég jutottam el oda, hogy megnézzem a sokak által műremeknek tartott Office Space c. filmet.
Hát, ti sokkal jobbak vagytok, mint az a fos film.
Csak kurva ritkán írtok!

Whiskey on a Sunday 2011.07.26. 12:03:27

Köszi!
Most visszanéztem és meglepődtem. Azt hittem, az idei három poszttal már túlszárnyaltuk a tavalyit, de nem, tavaly 8 volt, el vagyunk maradva, úgy néz ki, ez egy ilyen év.

Traktoros Pista 2011.07.27. 00:37:57

Plíz! Posztoljatok feszes seggű moszkvai képeket!

Moncsycica 2011.08.17. 05:22:23

Sziasztok,Sracok!
Igaz,mar August van,de azert,meg itt Canadaban is forro volt a nyar,neha 50 c paraval egyutt.
Sajnalom,hogy punnyadtok az officeban,de azert neha rank az addictivjaitokra is gondolhatnatok,regen azert sokkal tobbet irtatok:((.A kedvenc betegemnek (aki depis is)szoktam meselni a torteneteiteket,aBalaton Libre,Lomtalanitas Patkanyeknal...stb.,legalabb van valami amin tud nevetni(Ukran es IGEN, feszes a segge...ma megneztem...)
So, legalabb annyira hianyoztok,mint a PIROS POTTYOS TURORUDI!!!Amiert koztudottan minden magyar megvan reccsenve.Ha egyszer hazamegyek betegre fogom enni magam:)))

Moncsycica 2011.08.19. 06:09:05

Uzenet Patkanynak!
Tegnap jott egy Mr.Dr.Oltonyosmajom a Governmenttol,es traininget tartott ,ok probaltam eszrevetlen maradni...amugy is hullafaradt vagyok mostansag,mivel 16 orazom...stb,pont ez kell nekem.. tavolbol hallottam,hogy a betegek orjongenek...zartosztaly:))).De ez hagyjan,utanna szoltak,hogy a Tag velem akar 4szemkozt beszelni.Oke,kicsi vagyok+szoke...mar kb.1-oraja vallatott,kortortenet ,gyogyszerezes,agressive behevior...ja,es vegig mellyen a szememben nezve(biztosan az agyamba akart latni)meg a fogaim kozott kiszurtem,egy halk(magyarul)Hulye,Oltonyos Kocsogot!,erre rezzenestelen arccal magyarul visszakerdezett,"Ugye magyar vagy?"Persze utanna rogton visszavaltott angolra.Hat,kivert a viz,ugyhogy kenytelen voltam ellatogatni Patkany-Szigetre ,remelve,.hogy a hulye zebrakutyaknon kivul nemtalalkozom massal.Apropo,remelem nem Zebra nagysagu csikos kutyak?Vagy csak a feluk kutya-es a feluk zebra?De biztosan qurva hihetoen gondolkodhattam,mert John 2.5 orai kinzas utan elengedett,persze biztatott,hogy jo lenne,ha elkezdenek a betegek kedveert esztul tanulni,majd megsurget nekem valami nyelvtanulasi lehetoseget.De jooo,igy az angol-orosz-nemet -es finn melle,kezdhetek esztul tanulni.Ja,es visszajon vizsgaztatni,es O kizarolagNekem akar segiteni...mondjuk szep szal izmos csavo...talan pajzskent hasznalhatnam.
Szal ennyi:remelem nem zavartam meg a Patkany-Sziget nyugalmat?!

goerenh 2011.08.22. 03:16:07

évek óta nem jártam itt, mert volt egy huzamosabb leállás a posztokkal, most viszont visszanéztem véletlenül és lám, megérte. :D zseniális a blog még mindig. :D

Funkahoe 2011.10.24. 19:43:25

Lassan itt az ideje egy új posztnak, nem? És izmos seggű moszkvai fotókat is. most.
süti beállítások módosítása