IRODAI PATKÁNYOK

Heló, Patkány vagyok. A legrosszabb fajta, Irodai. Ez a blog arról szól, milyen bizarr dolgok is történhetnek egy átlagos munkanapon az irodában. 2005 óta a saját szórakozásunkért.

Linkblog

LEVROV

Megint szar napod volt az irodában? Van egy jó sztorid? Írd meg nekünk!

HTML

Pinák az irodáig II.

2007.06.14. 14:18 Király Rák

Ma a gimnázium/középiskola és a főiskola/egyetem kerül terítékre. Jancsi ezúttal is hozzászól, bár most kurvára nem lenne rá ideje. Inkább lóg a melóból, csak hogy elmondja mekkora király. Ez egy közveszélyes munkakerülő.
5., Középiskola

Érdekes átalakulás megy végbe ebben a korban. A lányok és fiúk egy része nem törődve a lehetőségekkel, elkötelezik magukat, és évekig járnak együtt, sőt még hűségesek is egymáshoz. Mások heteroszexuálisan is olyan suliba mennek, ahol csak azonos neműeket láthatnak. Megint mások felfedezik, hogy saját nemükhöz vonzódnak. Ezekről a folyamatokról nem tudok beszámolni, lévén nem volt benne soha részem.

A többség ugyanis a boldog promiszkuitást választja a bárkivel bárhol szinte bármit hármas jelszó jegyében. Az első kemény berúgások (elképesztő mennyit tudtunk inni fiatalon), az első csoportos felizgulásba torkolló szexjátékok az osztálykiránduláson lámpaoltás után. Itt jelenik meg először az úgynevezett szűzkurva, amely karakter a későbbiekben teljesedik ki. Ő az a típus, aki órákon át képes arról beszélni, hogy mennyire bejössz neki, meg mi mindent csinálna veled. Aztán amikor kilátásba kerül, hogy előveszed a farkad, megsértődik, és nem érti az egész szitut. Van még a statisztikus, aki végigmegy egyenként az összes srácon, aztán lánybulikon elmondja a többieknek a toplistát. Olyan adatokkal rendelkezik rólunk, hogy szinte bármilyen tulajdonság alapján lehet nála keresni. És a lista folyamatosan frissül.

Kialakul a haveros csaj kategória, akit nem csak azért lehet csípni, mert jól néz ki, vagy hűdemegbasznám alakkal rendelkezik, hanem mert minden buliban benne van, és megkönnyíti a többiekhez közel kerülés esélyét is. Sajnos ezek a lányok utána egytől-egyig elmennek bölcsésznek. Kár értük. Jah igen, és minden osztályban van egy olyan, aki a ráncos faszt szereti, ezért összejön 15-16 évesen valami bűnronda 25-ön felülivel.  Ő a második osztálytalálkozón már valamilyen -né.

És kialakulnak a fétisek is! Ez annak köszönhető, hogy a legtöbb számtech teremben le vannak tiltva a rendes pornóoldalak, ezért a kölkök csak az olyanokat tudják megnézni, ahol nyakatekert dolgok vannak. Például lovakkal basznak, esetleg beöltöznek Coccolino-macinak a szereplők, vagy csizmákra élveznek. Esetleg bepelenkázzák magukat. Beteg.

(Nálunk volt egy férfi tanár, aki nagyon üldözte a csajokat, fasz tudja miért. Később megdugtam a barátnőjét, jól ki volt éhezve a csaj. A fétis dolog meg full igaz. Egy haver kiránduláson ellopta a tanárnő csizmáját, és beleverte. Asszem most valami szexboltja van a Rákóczi úton, férfi erényöveket, korbácsokat, meg bilincseket árul.- Jancsi)

6., Főiskola/egyetem

Teljesen elszabadul a pokol! Még a leghűségesebb csajszik is kidobják addigi faszijukat a gólyatábor végére, vagy legkésőbb a második szemeszter kezdetére. A srácok vadásznak, a csajok pedig ideális férjet keresnek. Vannak persze, akik eljegyzik egymást, olyan is van, akik összeházasodnak legkésőbb az államvizsga után, de „nyitott kapcsolatok” virágoznak. Nekünk ebben az időszakban duplán könnyű dolgunk van. Egyrészt adottak a mindenféle egyetemre járó kortársak, másrészt ott vannak a középiskolás lányok (a Morrisons körül például sok rajzik a mai napig), akik legalább félistenként tekintenek ránk.

Kialakulnak az irodai pinatípusok. Még a szűzkurvák egy része is elveszti szüzességét. Megjelennek az aktakukac, szemüveges lányok, igazi bookworm-bitchek. A szájat-mellett érettségi után feltöltött kacsacsőrű emlősök. Olyan csajok vesznek minket körül, akik nemcsak szépek, de gyakran okosak is. Ha hozzáadjuk még, hogy a vizsgaidőszakot leszámítva tanulni sem kell sokat, egyértelműen kijelenthetjük, hogy az egyetemi évek jelentik a mennyországot.

Az én időmben még nem is kellett nagyon sokat költeni csajozásra, mert elfogadott tétel volt, hogy az egyetemista az csóró. Manapság, ahogy észreveszem, már drága ruhákat kell venni, meg úgy kell öltözködni, mint egy ratyi, de hát ez a kor velejárója lehet. A múltkor egy főiskolán komolyan mondom hogy egy női topba öltözött srác jött velem szemben. Rákerestem a neten, és tényleg árulnak ilyen cuccokat férfiaknak. Ráadásul kurva drágán.

(Én a mai napig visszajárok főiskolára csajozni. Felveszem a 15 évesen hordott vörös-lila Ramones pólómat, beülök valami órára egy helyes pina mellé, és a kilencven perc lejártával már meg is van a mobilszáma. Mire rájön, hogy valójában már régen dolgozom, addigra általában megvan. Sőt, imponál is nekik, ha kiderül, hogy melózom irodában, mert nem tudják milyen belülről ez a rothadó kóceráj. A pszichológus csajok néznek ki a legjobban, csak azok figyelnek órán. – Jancsi)

14 komment

Címkék: pinák jancsi

A bejegyzés trackback címe:

https://officespace.blog.hu/api/trackback/id/tr8998604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frank Black (törölt) 2007.06.14. 15:00:18

Irodai altípus: évelő szerénke

Mindenhol jelen van a leszegett fejjel járó, félve oldalt és lefelé sohasem szemedbe néző szerénke. Disznóvicceken mindig elpirul, jujj, hát ilyesmiről ő még nem is hallott... Rendszerint gyerekkori/iskolai szerelme a férje, aki áldott jó ember, minden nap érte jön az iroda elé (tudhat valamit...).

És ő az, aki a karácsonyi bulin részegen fog fetrengeni négykézláb a parketten, és nem ritkán 3-4 kollégát is magára ránt. Aztán egy évig megint csendben, senkihez nem szólva sétálgat a fal mellett... :-)

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.06.14. 15:05:51

Frank: Nálunk is van egy ilyen. A múltkor Jani nagyon be volt indulva, és fogadtunk is, na. A fénymásoló nálunk elég szűk, a csaj (egyébként elől deszka, hátul léc) meg ott pucsított az egyik gépnél. Jancsi meg mintha nem férne el, odadörgölte a farkát ,,Szerénkéhez" A csaj elpirult, meglepődött, de nem mert szólni, pedig ez a paraszt már erőteljesen dörgölőzött. Az egész iroda meg nézte. Vicces volt.

Frank Black (törölt) 2007.06.14. 15:36:22

Szegénke, megvolt az egész évi szexuális élete..

Ha ilyen lapos típus azért Jancsinak előtte ajánlatos ellenőrizni, hogy nincs-e véletlenül ádámcsutkája :-) bár nem ismerem Jancsit...

Joji 2007.06.15. 10:53:14

nagyon fazsa kis cikk:)

középiskolában rohadt pattanásos kis fattyu voltam, ráadásul ropi is, így leszartak a csajok. Kivéve a szombati mattrészeg diszkós picsákat, akik mögé csak oda kellett állni simulni pár percre és horogra is akadtak. persze az ilyen csajok max egy tizede volt hajlandó dugni is az első este. Második estére pedig sosem került sor, mert féltem elmenni a randira a ragyáim miatt. MIndennek ellenére minden hétvégén csöcsöréztem valami nőt a dizsi egyik kanapéján.

Aztán vége lett a kozépsulinak, elmentem dolgozni majd besoroztak.a seregben felszedtem 15 kgt(unalmunkban gyurtunk) és elmultak a ragyáim is, amitől hirtelen kiba jóképű kölök lettem xD Bent megdugtam Szabadszállás összes csinos könnyűvérű kiscsaját( 5en voltak összesen-kis falu).
Furi volt , hogy amig nem volt két csontcsillagom le se szartak a kis kurvák xD

Aztán leszereltem és ugyanez ment tovább. A legnagyobb aratás akkor volt amikor középvezető voltam egy hyperben és "fel kellett ügyelni" a 16-19 éves gyakorlaton lévő kis diáklányokat xD
Szerencsére mindíg volt egy kis mappán valamilyen kamu táblázattal , ami kölcsönzött egy kis tekintéjt a kölyök képem mellé és amivel be lehetett mászni alibizni a sorokba a lányok mellé...

Joji 2007.06.15. 10:54:24

ez a szar néha joji ként, néha meg ericként küldi el a commentjeimet...confuse...

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.06.15. 20:53:06

Edzettek lehettek a szabadszállási csajok.. Minden évben bevállalni az összes kopaszt. Ennek is betette a kaput a haderő-reform. :)

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.06.19. 11:43:04

Nem én vagyok ott mindenhol, hanem te. :)

Pali · http://nincs.hu 2007.06.19. 11:55:48

Tiltakozom!
MéG most is elfogadott tény, hogy az egyetemisták csórók. Ez nem változott :D

Jerx 2007.06.22. 15:59:50

Hehe kurvajó ez a cikk.
Hát itt nálunk van egy két ordas ribanc, de szavamra mondom a legtutibb kalandom az pont a "szerénke" típusú csajszi volt. Érdemes becserkészni, mert mind közül ő lesz a legperverzebb úgyhogy mindenkinek hajrá!
Azt meg mondja már meg valaki hogy az irodista csajok miért igénytelenebbek a férfi kollegáiknál? A saját szemetüket nem képesek bazmeg kivinni a kukába, inkább htfőtől péntekig szaglásszák az asztaluk alatt levő szemetes illatát. Arról meg már nem is beszélek hogy milyen kibaszott kuplerájt csinálnak maguk körül.

Joji 2007.07.11. 09:43:24

Rák: azok voltak nagyon... belegondolok mekkora szarba kerülhettek a sorkatonaság eltörlésével...

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.07.11. 23:55:13

Jerx: van egy tippem, hogy te soha nem jártál általános/középiskolád női mellékhelységében, takarítás előtt. :)

Athina · http://blog.athina.hu 2007.07.12. 17:32:15

A világ legnagyobb kiábrándulása és égése, ami a női WC-kben van. A férfiak számára fenntartott mellékhelyiségek rendszerint tisztábbak és jóval kevésbé büdösek, mint a női mosdó, illetve WC. Iszony.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.07.13. 00:14:49

Ja, mert nem tudtok célozni, de azért próbálkoztok vele!
süti beállítások módosítása