IRODAI PATKÁNYOK

Heló, Patkány vagyok. A legrosszabb fajta, Irodai. Ez a blog arról szól, milyen bizarr dolgok is történhetnek egy átlagos munkanapon az irodában. 2005 óta a saját szórakozásunkért.

Linkblog

LEVROV

Megint szar napod volt az irodában? Van egy jó sztorid? Írd meg nekünk!

HTML

Esernyő - enyő - enyő

2007.10.26. 08:00 Irodai Patkany

Ültem tegnap a forgószékemben, szopogattam a lájtkólám, és azon töprengtem, mi hiányzik nekem mostanában. Kint esett az eső, tökéletes idő volt a melankóliához. Munkára gondolni sem tudtam, unottan rajzolgattam pacákat a paint virtuális rajzlapjára. Jó ideig azt hittem, hogy hétfő van, annyira unalmas volt minden. Dél körül kimentem szarni, és meglepetten tapasztaltam, hogy a vécéajtóra vésett mondatom ( ,,Bús bohócok vagyunk" ) valaki kiegészítette ezzel: ,,Isten bizarr non-stop cirkuszában". Fél óráig töprengtem a fajanszon, hogyan kéne folytatnom eme két sort, de semmi sem jutott eszembe. (Tippeket várok!) Aztán elkezdett zsibbadni a jobb lábam, így visszasántikáltam az irodába.

- A sánta Patkányt hamarabb utolérik mint a hazug kutyát! - vette oda nekem a főnök viccesen, enyhe képzavarra élve. Sajnos röhögni nem tudtam, csak egy "mi a fasz?" siklott ki a számon. Szerencsére úgy tett mintha nem hallotta volna, én meg úgy tettem, mint ha nem is én mondtam volna. Ez a technika nagyon hasznos a hosszú távú együttműködések érdekében, az élet minden területén.

A napom további részében azzal szórakoztam, hogy felhívattam embereket jajah-val. Kurvajó móka, beírsz két számot, rányomsz, hogy CALL, és mindkettőjüknél kicsöng. Egy regisztrációval kb. egy percet tud is beszélni egymással a két általam kiválasztott személy. A barátnőm szerint a facér ismerőseinket így kéne összehozni. 1 perc duma, mint egy rapidrandin, és nem is tudják, ki intézte az egészet. Nekem nem voltak ilyen romantikus ábrándjaim, úgyhogy csak vaktában szórakoztam.

Már épp kezdett a jajázás is unalmassá lenni, mikor délután Jancsi átküldte ezt:

 

Még az internet hőskorán játszottuk azt a haverokkal, hogy ki tud gusztustalanabb pornófilmet találni. Sokáig én vezettem a "farkaskutya megbasza a csajt aki élvezi" videómmal, de aztán az egyik földim talált egy olyat, ahol egy férfit megbasz a ló és az élvezi. Ezzel aztán örökre le is zárta a versenyt.

12 komment

Címkék: időjárás videó kóla mindennapok rihanna jancsi melankólia

A bejegyzés trackback címe:

https://officespace.blog.hu/api/trackback/id/tr62208454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

End 2007.10.26. 12:02:21

Sajnos a jajah-nál ez egyik szám csak angol lehet.
Helyette érdemes a voipbuster.com - mal garázdálkodni. Állat mikor összekapcsolsz két embert aki egymás mellett ül...

Irodai Patkany · http://officespace.blog.hu 2007.10.26. 16:18:47

Fura nekem megy teljesen jó magyarral. Csak néha nem működik, meg most már megjegyzi a számokat, szal csak egyszer lehet lejátszani :(

deux milliards 2007.10.27. 11:51:12

a farkaskutyásra emlékszem, talán még meg is van valamelyik vinyón....

Tiborg 2007.11.01. 08:22:59

Köszi a videót, istenkirály! Mostantól ezzel kezdem a napomat, hogy vidám legyek. =]

Irodai Patkany · http://officespace.blog.hu 2007.11.01. 17:00:07

öcsém, hogy egyesek mire élveznek...elképesztő.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.11.01. 18:30:32

gerle: a szopóálarcot minden nap nézzük, egy üveg Erdőmestert fizettünk a rendszergazdának, hogy ne tiltsa le. És nem azért, hogy fényezzem magam, de van pár klasszikus, amely azért veri az ottani felhozatalt. Patkány farkaskutyása és az én lovasom (aka. Mr. Hands Finally Gets Fulfilled) ezek közé tartozik. De Subbáról tudom, hogy te is nagy rajongója vagy az ilyen beteg szaroknak, szerintem keress rá.

Parmerozpazepan 2007.11.03. 19:31:31

Gerle, ezt nem hioszem el, ilyet még nem láttam, pedig... B+

linduc (törölt) 2007.11.23. 21:46:38

brrr.. nekem nem sikerült végignézni ezt a gyöngyszemet :S

a postban lévő videóról ez jutott eszembe:
uk.youtube.com/watch?v=8hPvtuu9CbM

ZöPö_ · http://route66.blog.hu/ 2007.12.12. 23:09:52

A "japibüfi.mpeg" megvan valakinek? Az szerintem minden állatos giusztustalanságot felülír.

ZöPö_ · http://route66.blog.hu/ 2007.12.12. 23:23:45

Nam megnéztem a szopóálarcot. Ott vannak a japibüfi filmek is. Szerintem az állatosak sehol nincsenek azokhoz képest.
süti beállítások módosítása