IRODAI PATKÁNYOK

Heló, Patkány vagyok. A legrosszabb fajta, Irodai. Ez a blog arról szól, milyen bizarr dolgok is történhetnek egy átlagos munkanapon az irodában. 2005 óta a saját szórakozásunkért.

Linkblog

LEVROV

Megint szar napod volt az irodában? Van egy jó sztorid? Írd meg nekünk!

HTML

Minimalista helyzetjelentés

2007.09.28. 10:10 Király Rák

Péntek van. Megírtam egy két hónapos tartozás miatt reklamáló cégnek, hogy a pénzügy utalta a pénzét, nemsokára meg kell érkeznie. Mintha lenne pénzügyünk. Amúgy imádom az esős időt, marha jó levegő jönne be az ablakon, már ha rendes ablakunk lenne, nem ilyen műanyagszar, amit nem lehet kinyitni. Se pénzügy, se rendes ablak, ez van. 

A fűtés persze megy, mert az irodaház rosszabb, mint egy panel: nemcsak azt dönti el a központ, hogy mikor menjen a fűtés, azt is, mikor menjen a klíma. Így az ilyen jóillatú, esős őszökön izzadunk, mint egy vágásérett mangalica a pörkölő alatt, hűvösebb augusztusi napokon meg szarrá fagyunk, mint egy mélyhűtött eszkimó.

Így aztán elhatároztam, hogy ma legfeljebb délig vagyok hajlandó maradni, aztán otthon, tágra nyílt ablaknál előpihenek az estére. Ja, és majd elfelejtettem: Jancsinak csak megfontoltan adjatok tippeket, mert megcsinálja. Ilyenkor csillog a szeme, röhögésre áll a szája, és folyton csak azt ismételgeti nekünk, hogy ,,lesz majd miről írni." Félve várjuk a jövő hetet.

A korai hazamenésről reggel hallottam egy viccet a rádióban, de csak fehérrel írom be, mert olyan szar, hogy majdnem a szemöldökömet is lenyestem borotválkozás közben. Biztos valami japán találta ki. Ha mégis el akarjátok olvasni, jelöljétek ki. Csókolom a piátok nyakát!

Az ipse elhatározza, hogy korábban megy haza, meglepi a feleségét. Hazaérve félreérthetetlen hangokat hall a hálószobából, benyit, és látja, amint a főnök dolgozza az asszonyt. Visszarohan az irodájába, remegve, zilálva, csak annyit mond: ,,Most majdnem lebuktam."

14 komment

Címkék: időjárás vicc péntek iroda főnök

A bejegyzés trackback címe:

https://officespace.blog.hu/api/trackback/id/tr27179453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kepler 2007.09.28. 16:03:18

reggel rádió1et hallgatni ősi román szokás
(bár ezzel most magamat is oltom)

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.09.28. 20:06:57

Fel sem tűnt. hogy az az. Az első ötre dumálós csatornák vannak beállítva, a második ötre zenélős-egymáspoénjain röhögős.

Visitor 2007.09.29. 00:45:11

Szeretem amikor a rádió1-ben Kiszel Tünde hangját vágják be 2 dal közé,majd nevet, majd lónyerítés hallatszik...egyébként a vicceik majdnem mindig szarok. Ultra gáz, h reggel 8kor és 10kor is műröhögnek ugynanzon a viccen....
Hajrá Jancsi!

darvicor 2007.09.29. 08:34:13

Jancsinak üzenem, hogy ha van közös kávéfőző és mindenki ugyanazt a fos kávét issza, akkor vegyen sok koffeinmentes kávét és cserélje ki a mostani kávéval...persze a csomagolás a régi maradjon (átönteni)....oszt 3 hét múlva vegyen egy kiba erőset és újra cserélje le...oszt figyelje a hatását....legjobban az ilyen filteres, sokat lefőzünk egyben szaroknál válik be....az elején az emberek észre se veszik, hogy koffeinmentes

mad donna · http://maddonna.freeblog.hu 2007.10.01. 12:19:17

Jancsi igenis gasztroterrorizáljon! Én még mindig a hashajtós projectre pörgök... Bár, ha el tudjátok érni az ebédjüket (pl ételfutár srác) akkor abba Guttalaxot kell fecskendezni (folyékony, picit édes de inkább semleges ízű). Ha a közös kávéfőzős mókára buktok, a filterbe kell tenni bármilyen rendes tablettás hashajtót,nem filmtablettát és nem is drazsét,fel fog szépen oldódni az átfolyó vízben és a hatás sem tűnik fel senkinek mert ugye tudjuk,h a kávé a koffeintartalma miatt megdolgoztatja a beleket. Én most a blogomra kaptam egy újabb jó tippet, azt írja vki, hogy széntablettával kel la csokipudingot "dúsítani" és avval körbekínálni a brancsot... Lehet,h kipróbálom és majd beszámolok az eredményről.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.10.01. 15:08:01

Az a baj, hogy a velünk közös konyhával rendelkező főfaszok nem isznak kávét.. Korábbi tapasztalat?

padme 2007.10.01. 15:42:28

Én nagy múlttal rendelkezem a gasztroterrorizmus terén ;-) A legjobb az volt mikor a Röfi és Ribi ügyvédi iroda alapítói készültek vmi konferenciára és mi,az aljanép hallottuk amint arögi mondja egy egyik vendégnek,h napok óta rossz a gyomra... Akkor már 3 napja ivott guttalaxot
Ha nem isznak kávét, akkor jön a patkányitatós móka. Esetleg vmi céges rendezvényen is lehet vmit mókolni, aztán a catering cégre fogni. Első lépésben el kell dönteni,hogy anonim akarjátok csinálni, vagy a házilag bevitt kajába belekóstoltatni és utána a pofájukba röhögni. Én már kénytelen leszek az utóbbihoz folyamodni mert a Mester nagyon elpofátlankodott. :-(

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.10.01. 21:52:03

Baszki, srácok megijesztetek.. Ugye egyikőtök sem dolgozik kajaházhozszállítónál? Vagy ezentúl mondanom kell, hogy Patkány vagyok, tisztán kérem a levest, mint a Harcosok klubjában? :D

padme 2007.10.02. 16:28:00

Én nem. Én csak egy mezei ügyvédjelölt vagyok (azonos mad donnával, csak ezt a kitett inda passt nem szokom meg).
Egyébként nem rossz ötlet szlni, h tisztán kéred. De most adtál egy jó ötletet: a Mesternek mindig ugyanonnan rendelünk... ;-)

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2007.10.19. 05:30:18

"zilálva" --> "zihálva" vagy "ziláltan"

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.10.19. 14:49:16

Na, kössz Bluebunny, most lelőtted a poént. ;)

Patkány nem kellene visszarakni a helyesírás/nyelvhelyesség leszarása policy-t?

eric · http://vastagbor.blog.hu 2007.10.20. 14:50:06

juteszembe...patkánnyal mi ujság?

Irodai Patkany · http://officespace.blog.hu 2007.10.22. 01:12:29

Egy szar vagyok, az a helyzet. Lusta geci. Vállalok minden felelősséget és következményt. Kövezzetek agyon.

mf 2007.10.25. 15:28:04

*Patkányitatókat hajgiál Patkány felé. Guttalaxxal töltve.* x)
süti beállítások módosítása