IRODAI PATKÁNYOK

Heló, Patkány vagyok. A legrosszabb fajta, Irodai. Ez a blog arról szól, milyen bizarr dolgok is történhetnek egy átlagos munkanapon az irodában. 2005 óta a saját szórakozásunkért.

Linkblog

LEVROV

Megint szar napod volt az irodában? Van egy jó sztorid? Írd meg nekünk!

HTML

Melegek

2007.05.22. 00:48 Irodai Patkany

Ma aztán igazán kibaszott meleg volt, ahogy a francia mondaná. Mintha Mexikóban lennénk, tudjátok, ott mindig. Képzelem úgy. Ma megvilágosodtam azt hiszem: társadalmunk a legapróbb részletekig nélkülöz mindenféle rációt. Sorra dőlnek a melegrekordok, minden évben egyre elviselhetetlenebb a hőség. Ideje lenne alkalmazkodnunk a megváltozott körülményekhez, és eltanulni pár dolgot a tőlünk délebbre élőktől. Először is délben becsuk minden és húzunk haza ebédelni meg sziesztázni. négyig ki sem dugjuk az orrunk hűvös szobáinkból. Másodszor ilyen forróságban teljesen értelmét vesztik az európai, testhez tapadó, vastag ruhák. Vmi tóga szerű cuccot kéne viselni, vagy olyasmit amiben Jézust ábrázolják (no persze nem a kereszten). Rosszul vagyok, mikor kövér nőket látok a csurig tömött buszon, ahogy bugyivonalon átizzadták a tapifarmert, a fekete felsőjuk meg már csak elvétve száraz. És azt hiszik, így száraz, jelét sem adják, hogy változtatni szeretnének a helyzeten: ,,ha mindenki izzad, akkor biztos az a trendi, ciki is lenne ha nem csurgatnék ki magamból másfél litert baze." Mikor fellépek a buszlépcsőn, arcon vág mások párolgó testnedveinek gőze, és ráébredek, hogy igazat mondott ikszvéí Benedek pápa. A pokol valóban létező hely, és tényleg kurvameleg van. Holnap felmegyek a gellérthegyi mecsetbe és megkérdezem az araboktól, hol lehet ilyen egyberuhát szerezni, mint amilyenben pölö Oszama testvír tolja a videókon. Tökéletes viselet ilyen időben: megvéd a nap égető sugaratól, de átengedi a hűs szellőt. Tested nem hevül túl, nem fogsz izzadni mint egy ló, és a spermáid sem forrnak fel. Akár az orvos is felírhatná. Holnap arról értekezünk, miért lettek alapjaiban szarok az autók, irodai sztorikat továbbra se várjatok.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://officespace.blog.hu/api/trackback/id/tr2285029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.05.22. 10:44:22

Legalább kicsit kötnéd az irodához.. például elmesélnéd amit nekem a múltkor.. amikor szarráment a légkondi.
A spermafelforrás miatt egyébként én is aggódom.

Joji 2007.05.24. 10:25:27

A szomszéd kerti csapjáról töltöttük fel a medencét...Köszönöm
süti beállítások módosítása