IRODAI PATKÁNYOK

Heló, Patkány vagyok. A legrosszabb fajta, Irodai. Ez a blog arról szól, milyen bizarr dolgok is történhetnek egy átlagos munkanapon az irodában. 2005 óta a saját szórakozásunkért.

Linkblog

LEVROV

Megint szar napod volt az irodában? Van egy jó sztorid? Írd meg nekünk!

HTML

Széljegyzet Jancsiról

2007.05.14. 21:19 Irodai Patkany

 

Bokros teendőim közt szakítok némi időt, hogy a tegnapi Jancsi blogot kiegészítsem pár aprósággal:

Szóval nem rossz gyerek ez a Jancsi, csak kicsit naiv. Azt hiszi senki nem vágja le a tutit, mikor ,,észrevétlen kioson a vécére" vörös fejjel, kapkodva a levegőt, előremeredező, öltönynaciból kidudorodó farokkal. Mellesleg aznap mikor kicsit be volt baszva és ebéd helyett odareiszolt az aztala alá arra jöttünk fel az ebédlőből a srácokkal, hogy Jancsi kivont fasszal fekszik egy hányástócsában a folyosó és az iroda közti küszöbön. Elég mellbevágó látvány volt, kénytelen voltam villámgyorsan eltüntetni szerencsétlent, mielőtt mondjuk a hülyepicsa Enikő meglátja és bepánikolva hívja a mentőket. Ígyhát beültettem egy székbe, és -mintha csak megint forgószék versenyt játszanánk- kiszáguldottam vele székestül az épületből. Megjegyzem kibaszott mázlink volt, hogy már megint és ezt is megúsztuk. Nem rajta múlt az tuti. Feltettem az első buszra ami jött és rábíztam a részegek szerencséjére. Mire én letettem a lantot a cégnél és hazavergődtem, már fent lógott MSN-en és ontotta a szokásos hülyeségeit, mintha mi sem történt volna. Elképesztő néha.

3 komment

Címkék: jancsi

A bejegyzés trackback címe:

https://officespace.blog.hu/api/trackback/id/tr3075877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.05.14. 21:38:03

Ismét csak kurva jó lett... Egyébként is minden részegnek van egy "felelősségteljes" haverja kéznél, ez a részeg szerencse egyik összetevője. :)

anon · http://mailbox.hu 2007.05.17. 18:06:43

Ez a Jancsi gyerek nagyon vagány, mintha ős punk lenne. Patkány, le fog nyomni, keményíts be :-)

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.06.04. 20:33:08

Kurvajó, köszi Athina hogy linkelted ezt a blogot:) Régi szép hajdani építőtábori élmények csillognak vissza belőle.:)
süti beállítások módosítása