IRODAI PATKÁNYOK

Heló, Patkány vagyok. A legrosszabb fajta, Irodai. Ez a blog arról szól, milyen bizarr dolgok is történhetnek egy átlagos munkanapon az irodában. 2005 óta a saját szórakozásunkért.

Linkblog

LEVROV

Megint szar napod volt az irodában? Van egy jó sztorid? Írd meg nekünk!

HTML

Jancsi unplugged

2007.05.13. 01:23 Jancsi ( patkány haverja)

Sziasztok blogolvasók, helló internet!
Jancsi vagyok, ma én írom a blogot. Jó mi?
Patkány mostanában kurvára nem ér rá, maszekol valami külföldi nősténynek, még rendes munkaidőben is (már úgy értem, mikor mindenki pasziánszozik, pornót néz, 14 éves lánykákkal csetel, vagy jajah.com-ról névtelen trágár sms-ekkel zaklatja kollégáit) is a külsős melóját keccsöli. Teljesen workaholic lett, vagy hogy mondják ezt.
Azt mondta, valami fincsi, forró, izgi témáról írjak. Szóval ma az irodai recskázásról lesz szó!
Bevallom, néha megesik, hogy ha nem lát senki, rárántok egyet-egyet a brére az asztal alatt munkaidőben. Az átlagos irodai patkány munkaidejele jelentős részét tölti pornó nézéssel, hiába korlátozzák a netet, ha megteszed a megfelelő szivességeket (6 dobozos ászok) a megfelelő embernek (Muki, a rendszergazda császár) akkor lesz ám neted meg Masha's world jelszavad izibe :DDD
Masha nem akármilyen puna ám, harmatos tizenéves ruszki. Gyermeki mosollyal a száján törölgeti a moszkvai taxisok gecijét az arcáról, annyira kis cuki. Muszáj ráverni, na! Általában gyorsan kiosonok a vécére, és a fajansz fölé hajolva engedek utat szenvedélyemnek, majd kielégülten húzom le a kis jancsikat...:D:D:D
Persze volt már olyan, hogy épp mindenki ebédelt (én meg be voltam baszva kicsit így nem volt étvágyam) ezért pornózással ütöttem agyon az időt. Majd iróasztalom mögött (pontosabban alá) adtam ki gerjedelmem. Mivel nem akartam tovább geciben ücsörögni, hazamentem (pontosabban indultam, mert közben rossz buszra szálltam és eltévedtem de ez már egy másik történet).
Ami azt illeti jobb lett volna, ha rendes irodai kefélésről tudok írni nektek, de sajnos el kell keserítsek mindenkit: csak a filmekben kúrnak nyakra-főre hatalmas íróasztalokon az irodában, Hiába vetettem latba minden fifikám, eddig épkézláb nunit nem nem tudtam rávenni az irodai huncutkodásra. Azért nem adom fel.
Most jut csak eszembe, Patkány pinát is ígért nektek, ígyhát zárásképp nesztek:

2 komment

Címkék: jancsi

A bejegyzés trackback címe:

https://officespace.blog.hu/api/trackback/id/tr9575009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

janiba 2007.05.31. 12:51:41

nemcsak a filmekben van ilyen, első melóhelyen sikerült egy irodista csajt megcsípnem, a mostani 2. munkahelyemen pedig 1,5 év alatt 2 csajt varrtam le itt a cégnél,szal nemcsak Urban Legend a dolog :D

Greg 2007.11.08. 07:23:35

Beszaras, mekkora allatok vagytok, kurva jo a blog!
süti beállítások módosítása