IRODAI PATKÁNYOK

Heló, Patkány vagyok. A legrosszabb fajta, Irodai. Ez a blog arról szól, milyen bizarr dolgok is történhetnek egy átlagos munkanapon az irodában. 2005 óta a saját szórakozásunkért.

Linkblog

LEVROV

Megint szar napod volt az irodában? Van egy jó sztorid? Írd meg nekünk!

HTML

Kínzó kérdés: Szopás

2007.09.25. 10:37 Király Rák

Most, hogy a kurvák számlát adhatnak, felmerült bennünk néhány gondolat így kedd reggel. Vajon mikor emelik ki a ,,máshová nem sorolt egyéb szolgáltatások" közül a bérnőstények különféle szolgáltatásait? Mikor növik ki ezen szolgáltatások is a szűkös ,,kurválkodás" SZJ-számot, és válnak önálló, külön megnevezett szolgáltatássá? Mikor jönnek az első ÁFA-s számlák, amelyek szolgáltatás megnevezése rovatban Dominajátékot, Francia gumivalt, vagy nemes egyszerűséggel Szopást sorolnak fel? Mikor lehet ezeket ezeket repiköltségre elszámolni? Mikor jelennek meg ezek a költségek az egészségpénztár mintájára adómentes munkáltatói juttatásként? A céges konditermet, teniszpályát fenntartó multik beszereznek vajon céges kurvákat is?

És legvégül: Melyik lesz az első cég, amely a színlelt vállalkozói szerződésben foglalkoztatott munkatársaitól el fogja fogadni a Szopás-számlákat? Hiszen ez mégis hívebben tükrözi az elvégzett munkát, mint a szokásos tanácsadás, meg rendezvényszervezés.

Lehet, hogy idővel a könyvelői szakma mégsem lesz olyan mocskosmód unalmas dolog. És egy szép napon, ha megkérdezik a kölyköt, hogy ,,honnan tanultad ezt a szót, büdös kölyök, hogy akadtál volna a gumiban, mert mi nem beszélünk így?", akkor nyugodt szívvel válaszolhatja Ödönke: ,,Az apa zsebében talált számláról."

9 komment

Címkék: szopás kurva számla a meggazdagodás útja

A bejegyzés trackback címe:

https://officespace.blog.hu/api/trackback/id/tr3176336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joe Pass · http://vegyes.blog.hu 2007.09.25. 11:04:08

LOL, jól írtad meg, dear Patkány!

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.09.25. 11:21:38

Joe Pass: magas labda volt, de azért köszi.

mad donna · http://maddonna.freeblog.hu 2007.09.25. 12:44:18

Elvileg a "fizikai közérzetet javító szolgáltatás" is jó a kupiknak, legalábbis volt már olyan ügyfelem akinek ilyen gécet kellett csináljunk ;-) A legszebb az volt, hogy a munkaerő kölcsönzésre vonatkozó szerződésben sem a "kurvák" sem a "sztriptíztánc" kifejezés nem szerepelhetett.

Irodai Patkany · http://officespace.blog.hu 2007.09.25. 12:56:18

Úrég, index címlapon vagyunk...most láttam.

soleona 2007.09.25. 13:19:22

Jah, ezért találtalak meg titeket két videó konvertálása és az irdai munkakerülés közepette :D egyébként ezen a szopás dolgon végigmenve, de megnézném az APEH ellenőrzést, amikor kiemelik ezt a tipusú számlát, adószám alapján ellenőrzik a vállalkozót aki kiállította és összehúzott szemöldökkel szól a revizor néni "és a teljesítésigazolás hol van a számla mögül?" ekkor berendeli a vállalkozót hogy nyilatkozzon az elvégzett szolgáltatásról. muhaha, ott akarok lenni, ezt látni kell!!! gratula a bloghoz, szórakoztató, ment a kedvencek közé :)))

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.09.25. 16:03:49

köszi, csak egy baj van vele: ritkán frissül. :)

gendermember 2007.09.25. 18:14:34

én azt akarom látni, amikor a fogyasztóvédelem élesben teszteli a minőséget

kacsa! 2007.10.06. 20:29:13

Jó lenne ha a kurvák elfogadnának Enni-Kék utalványt is xD
süti beállítások módosítása