IRODAI PATKÁNYOK

Heló, Patkány vagyok. A legrosszabb fajta, Irodai. Ez a blog arról szól, milyen bizarr dolgok is történhetnek egy átlagos munkanapon az irodában. 2005 óta a saját szórakozásunkért.

Linkblog

LEVROV

Megint szar napod volt az irodában? Van egy jó sztorid? Írd meg nekünk!

HTML

Irodai olimpiai játékok

2007.08.16. 14:58 Király Rák

Állítólag hétvégére elbaszódik megint az idő, én meg olyan vagyok, mint az öreg tót mesebeli szamara, már napokkal előre érzem a frontot. Úgyhogy jelentem: az időjósnak igaza lesz. Komolyabb esőzésekkor én lezárnám a Rákóczi utat és csak gumicsónakos közlekedést engednék meg a belvárosban – szerintem fasza ötlet, ugyanis még dunai hidakra sem lenne szükség. Csak búvárcuccra az alsóbb szinten lakó belvárosiaknak.
 
Viszont Patkány ma sokkal jobb ötlettel állt elő, igaz csak véletlenül. Akart egy kicsit bókolni a kövér Bettinek, a titkárnőnek, mivel elfogyott a cigije, és nálunk már nincs hitele. (Illetve hármunk közül egyikünknek sincs a másik kettő előtt.) Betti éppen azon volt kiakadva, hogy milyen jól néznek ki az újságokban a lányok, pedig még csak nem is egy photoshop-lapra bukkant, hanem egy ezeréves Nemzeti Sport kézis lányairól szóló cikke hevert az asztalán.
 
Patkány érezte, hogy eljött az ő perce, odalépett Bettihez, és a következőt mondta neki: „Én biztos vagyok benne, hogy te is nyernél olimpiát. Csak a megfelelőt kellene megrendezni. Van cigid?” Ettől Betti annyira elérzékenyült, hogy Jancsi hozzászólását („Ja, mint a Taxidermiában”) sem hallotta meg, hanem tovább faggatta Patkányt, aki viszont tényleg mindig, minden helyzetben feltalálja magát.
 
„Hát, szerintem, kellene szervezni egy irodista olimpiát. Fasza lenne. Támogatna minket az Office Depot, a nagyobb tűzőgép-gyártók és Canon. Meg a sarki pizzás. Legális doppingszer lenne a kávé és a cigi, valamint a gyorskaja. Olyan számok lennének, mint laminálás, fénymásolás, szkennelés, ügyfél-lerázás telefonon, pénzbehajtás partnerektől telefonon, munkatársak névtelen sms-sel való bombázása, meg persze irodai szex. És persze ki tud több piát lopni a főnök bárszekrényéből. Meg falon lévő penész méretének megsaccolása.” Elismerően bólogattunk, és úgy tűnt, Patkány életfogytig érvényes cigi pass-t szerzett Bettinél. Egészen addig, amíg Jancsi hozzá nem tette: „És persze spirálozás. Ebben a számban nőgyógyászok is indulhatnának.”
 
Amúgy tényleg nem lenne hülyeség. Ha valaki megcsinálja, hatvan százalékot kérünk a bevételből.

12 komment

Címkék: vélemény időjárás drog cigi motiváció olimpia iroda kitörés a meggazdagodás útja

A bejegyzés trackback címe:

https://officespace.blog.hu/api/trackback/id/tr21141590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DonCiccio 2007.08.16. 15:22:38

Az ötlet jó. Ezért már kitalálták. :-D
companygames.com

DonCiccio 2007.08.16. 15:27:46

Tévedtem bocsánat, de 700 dollárét levédhető a site. :-)

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.08.16. 16:41:06

Jah, de úgy csinálnánk meg, hogy országok helyett nagy multicégek versengenének, úgyis ez a jövő....

mf 2007.08.16. 20:23:30

bizony, köszi Rák az információkat. ám még mindig hiányolom a tréningezés végét meg a nyaralás alatt kialakult esetleges problémák leírását. :D

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.08.17. 09:27:25

nincs elfelejtve, Patkány folyamatos basztatás és meló utáni sörmegvonás (na jó, az nem, az azért durva lenne) alatt van, hogy ahogy József Attila mondaná: ,,hagyja az irodai munkát másra/a tréninghétvége folytatását vigye fel a patkányokra".

Maestro 2007.08.17. 13:29:54

taxidermiában...:DD jancsibazmeg...D:

Maestro 2007.08.24. 15:29:23

na mi van, egy hete nem írtatok... ennyi munka nincs a világon...:)

csapatépítőbeszámolót most!

mf 2007.08.24. 16:23:22

az oké, hogy visszajött megint ez a rohadt meleg, de ennyire megvisel titeket, patkányokat? :) Király Rák, hol az érdekvédelmi szervezetünk szóvivője ilyenkor, hmm? :)

Irodai Patkany · http://officespace.blog.hu 2007.08.29. 17:41:26

inkább csak haldoklik...elárasztott a fostenger úgy minden szinten, 4 órákat alszom, a csajom belgáéknál, és ez a stresszes lelkiállapot semmiképpen nem alaklmas blog írásra. Majd ha végre bebasztam, basztam és felszabadítottam tudatom a megannyi gond terhe alól, kaptok rendes sztorikat :) Addig Rák szórakoztatja a népet, majd megkérem, h írjon gyakrabban. Én most nem tudnám hozni a szintet, picsogós énblogot meg nem akarok csinálni, hogy jajj mennyi gondom van, jajj még több pénz kéne, jajj mi lesz most. Erre senki nem kíváncsi, hameg másról írnék, hazugság lenne. Amint kitisztult a szarfelhő, megint pirospozsgás kis irodista leszek.

DonCiccio 2007.08.29. 21:33:15

Ez már egy fél blog. :-D
A fos csapatokban száll és felhőkben terjed mindenhol...
süti beállítások módosítása