IRODAI PATKÁNYOK

Heló, Patkány vagyok. A legrosszabb fajta, Irodai. Ez a blog arról szól, milyen bizarr dolgok is történhetnek egy átlagos munkanapon az irodában. 2005 óta a saját szórakozásunkért.

Linkblog

LEVROV

Megint szar napod volt az irodában? Van egy jó sztorid? Írd meg nekünk!

HTML

,,Frissícsémá"

2007.01.04. 20:12 Irodai Patkany

Azért nincs frissítés, mert mostanában nihil van az irodában. Olyan szinten nem csinálunk semmit, hogy lassan kételkedem saját létezésünkben. Illetve azt pedzegetjük Jancsival, hogy tulajdonképpen egy kísérlet részesei vagyunk. Meddig bírják a seggfejek az unalmas malmozást... Ezennel jelenthetem, kollégáim nagyrésze egyre hosszabb időt tölt egyre egyszerűbb feladatok elvégzésével, és be kell valljam magam is így vagyok ezzel. Egyedül az bosszant, mikor valami jó kis program úszik, mert már megint be kell mászni hétvégén is, és nem csinálni semmit 8 órán át. Azért ez kemény. Komolyan fárasztó. Még a végén az lesz, hogy megőrülök, és magamtól elkezdek melózni, parancsokat osztok és gatyábarázom ezt a szaros brigádot, az egész cég olyan mintha kómában lenne, vagy nem is tudom. Leginkább egy állami hivatalra hasonlít, mindenki elkávézgat, senki nem tud semmit semmiről, egyik farok a másiknak tologatja az aktákat. Azok a farkak akik saját irodában ülnek néha fontoskodnak kicsit, de semmi sem történik okkal vagy céllal. Olyanok vagyunk mint a hatéves nudlik mikor felveszik apu nyakkendőjét, és eljátsszák aput a munkahelyen. Csak ez a játék sosem ér véget, pedig már kurvára unjuk. Most szeretnék már kicsit dzsíájdzsósat is játszani, esetleg doktorbácsist hugoddal, hallod?

Szólj hozzá!

Címkék: fityma búza kenyér

A bejegyzés trackback címe:

https://officespace.blog.hu/api/trackback/id/tr6326001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása