IRODAI PATKÁNYOK

Heló, Patkány vagyok. A legrosszabb fajta, Irodai. Ez a blog arról szól, milyen bizarr dolgok is történhetnek egy átlagos munkanapon az irodában. 2005 óta a saját szórakozásunkért.

Linkblog

LEVROV

Megint szar napod volt az irodában? Van egy jó sztorid? Írd meg nekünk!

HTML

Szilveszter

2008.01.08. 00:37 Király Rák

Nos, szilveszterkor nem történt semmi különös. Patkány az asszonyával ünnepelt, Jancsi szokásos formája szerint a hóna alá kapott két üveg Koccintós bort és random belvárosi házikbulikba vásárolta be magát velük. Én meg frankón elfelejtettem az egészet. Minden ugyanúgy telt, mint egy bármelyik másik szünnapon, reggeli, ebéd, vacsora, alvás. Másnap (elsején) délután vettem észre a Comment.com szilveszteri retrórovatára kattintva, hogy ismét eltelt egy év.

Egészen máshogy alakult azonban a hétvége. Az ónos eső, havazás, csúszós takony bent az irodában ért minket, elzárva bennünket minden civilizációtól (szégyellem bevallani, de befutott egy sürgős meló, így hétvégén is bementünk). Hétvégén egyébként teljesen kihalt az iroda, egész jól lehet haladni a munkával. Nem akadályozzák az embert a kollégái, főnökei, hülye telefonok, egy heti munkát le lehet zavarni két nap alatt. Valójában hétvégén kellene dolgozni, a hétköznapokon meg otthon pihenni. Szóval elzárva maradtunk az irodában, így hát egyértelmű volt a döntés: töltsük a hétvégét a Józsi bá hordója nevű kocsmában, az iroda mellett. Körülbelül délután hatra sikerült úgy berúgni, hogy kedvenc csaposunk, Pistuka is úgy ítélte meg, finoman arra kell kérnie minket, húzzunk a halál redves faszára.

Elindultunk hát a csúszós úton újabb kocsmát keresni. El is jutottunk az első telefonfülkéig, ahol Jancsi olyannyira megörült a benne lévő ép állapotú telefonkönyvnek, hogy azt ki is nyitotta, és tárcsázta is az első telefonszámot. Dr. Krovovácz Istvánné vette fel, Jancsi pedig rövid udvarlás után rátért a lényegre. (Nem sokat hallottunk, mert a mi figyelmünket más játék kötötte le: észrevétlenül követni próbáltuk a járókelőket a téren oda-vissza, két utca között, akit hamarabb észrevettek az veszített.)

Jancsi boldogan lépett ki a fülkéből. ,,Irány a negyedik kerület, előre, barátaim a MILF pináért" - rikkantotta el magát, majd rögtön seggre is esett. Két megállót sikerült megtennünk a 86-os busszal, majd a Flórián téren folytattuk az ivászatot. Engem ekkor ért a filmszakadás. Másnap halványan összeraktuk, hogy mintha zaklattunk volna néhány BKV ellenőrt, talán megdobáltunk pár gonosz, arab terroristának vélt mászókát 480 forintos ,,párizsi" szeletekkel, és szinte biztosan az egyik férfi menedzsert láttuk smárolni, meg tapogatózni egy fiatal fiúval az egyik kávézóban kívülről.

Jó kis délután volt. Rémlik még egy összeszólalkozás néhány német turistával a Ferenciek terén (egyébként érdekes, hogy megszaporodtak a német turisták a belvárosban), a másnap zsebemben talált sörszagú kukoricapehelyre nem emlékszem és a többiek sem tudtak felvilágosítást adni. Ám mégsem emiatt gyötör a kínzó kétely. Vajon csak láttuk a főnököt a kávézóban a fiúval? Vagy integettünk is? Odatapasztotta Patkány az arcát az ablakhoz, hogy seggnyalást tudjon mutatni a kezével? Vagy tényleg baszást imitáltunk ketten Jancsival és egy, a hőtágulás fizikája miatt lazává vált és mások által kidöntött járdacölöppel? Az élet tele van kérdésekkel.

És egyáltalán, miért van az, hogy az análisbehatolás tag-et minden poszthoz el lehet sütni?

11 komment

Címkék: mindennapok análisbehatolás itató kabulat

A bejegyzés trackback címe:

https://officespace.blog.hu/api/trackback/id/tr95288993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pas · http://pasthelod.hell-and-heaven.org 2008.01.08. 01:41:58

Ahhhahahah .. hasfógós, székbekapszkodós, földönkikötős :D:D Nektek is további boldog újévet :D

hottentotta 2008.01.08. 11:00:44

Na, ezzel a szilveszterezésdivel nekem is hasonló az élményem :) Persze én nem láttam a főnökömet smárolni egy hímringyóval, továbbá baszó mozdulatokat sem imitáltam, de már régóta nem fog meg ez a szilveszter. Sőt, én elmenekülnél valami világ vége helyre, és ott húznám ki, míg kidudálja meg kipetárdázza magát a sok paraszt :)

Persze lehet csak antiszoc vagyok.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.08. 13:51:10

Rákerestem Józsi bá hordójára a neten, hátha megtudom kifélék mifélék vagytok, de semmi nyom:D
Lehet naivásg volt részemről, hogy azt hittem ez a csehó ilyen néven létezik...
Vagy van olyan kocsma mely nincs fent a neten?

salander · http://ld50.hu 2008.01.08. 14:02:37

eric: akkor én már meg sem próbálom a keresést. :]

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2008.01.08. 15:14:18

Van olyan kocsma, ami nincs fent a neten. :) Olyanba is járunk, amilyen fent van, de ott sosem történik semmi érdekes.

Greg 2008.01.09. 12:37:15

Akkor nekem kell megkerdeznem, hogy miapina az a MILF ?

krawiec 2008.01.09. 15:32:34

Moro Islamic Liberation Front,
esetleg Mother (or Mom) I'd Like to Fuck

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.10. 11:00:35

Ennél jobb csak a GILF...ki lehet találni mi az, ikszdé

Erősen gondolkozom egy duhaj blogon. Amolyan kocsmakalauzon, e kimeríthetelen témában...

gonoszkiralylany 2008.01.10. 15:28:08

eric, olyan már biztos van :))

Mixer 2008.01.13. 00:58:05

á,egy duhaj blog, olyanra mindeképpen szükség van.

Ne kelljen már minden ócska pesti kricsmit végigszlopálnom ahhoz, hogy tudjam hol van királyság. (Bár az elég élvezetes)

Nagy szeretettel nyújtom segítő kezemet, és ugyanilyen vehemnciával ajánlom baráti körömet a szükséges teszteléshez.

(mostanában csak abban nem tudunk megegyezni, hogy a 6-os villamos vonalát igyuk-e végig, vagy a piros 7-ét :))

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2008.01.13. 11:25:43

Mixer: a Piros hetes vonalán több a kedves kiskocsma, a Hatosén meg több a trendi kiülős urbánus. Télen, hidegben javaslom az elsőt (7), nyáron, csajozásra a másodikat (6).
süti beállítások módosítása