IRODAI PATKÁNYOK

Heló, Patkány vagyok. A legrosszabb fajta, Irodai. Ez a blog arról szól, milyen bizarr dolgok is történhetnek egy átlagos munkanapon az irodában. 2005 óta a saját szórakozásunkért.

Linkblog

LEVROV

Megint szar napod volt az irodában? Van egy jó sztorid? Írd meg nekünk!

HTML

Alelnök-jelölt pornó

2008.11.05. 01:16 Jancsi ( patkány haverja)

Mindenki az amerikai elnökválasztással van elfoglalva, így most mi is megemlékezünk. Ebben a videóban szerepel a legjobban Sarah Palinra hasonlító pornószínésznő:

Maga a videó amúgy nem nagy durranás, viszont a presszórock vicces rajta. Ha sokáig meg a háttérben a film, mindig várom, hogy egyszer csak megszólal a Fiala, vagy sporthíreket fognak mondani. Aztán rájövök, hogy ez csak a Palin pornó.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://officespace.blog.hu/api/trackback/id/tr8750497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SumQuiSum 2008.11.05. 13:10:54

Van ennél komolyabb is, a Hustler hozta ki a Nailin' Pailin c. remekművet. A trailert érdemes megnézni, fergetegesen banális :D www.youtube.com/watch?v=X5Ph8msKo0w

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2008.11.05. 14:33:19

Huhhh, el tudnék azért (az igazi Palinnel) képzelni egy esti órákba nyúló meetinget, tőkeinjekcióval :).

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2008.11.05. 14:38:45

Szerintem a kissrác, aki most a felcsinált leánycsemete férje lesz ("önszántából", a barom lúzer), igazából Palin anyut akarta blokkolni. Fenébe, a Ken Parkból kiindulva még össze is jöhetett neki...
süti beállítások módosítása